U bent hier: Meubels van 't Meubelhuus

Meubels in Musselkanaal, Stadskanaal e.o.

’t Meubelhuus biedt meubels van kwaliteit tegen mooi prijs!

Voor meubels in Stadskanaal en omgeving bent u bij ’t Meubelhuus aan het juiste adres! Wij verkopen betaalbare kwaliteitsmeubels en woonaccessoires. In onze showroom staan meubels in diverse stijlen van eigentijds landelijk tot strak en van robuust tot trendy. U vindt bij ons de stijl, die bij u smaak en huis past!

Breed assortiment meubels

De meubelcollectie van ’t Meubelhuus bestaat uit A-merken en minder bekende merken uit binnen- en buitenland. Mooie comfortabele, sfeervolle meubels van Nederlandse bodem op ambachtelijke wijze vervaardigd en de nieuwste trendy designs uit alle windstreken van de wereld. ’t Meubelhuus heeft het allemaal!

Advies meubels

Houdt u van meerdere meubelstijlen? Geen probleem! Sommige stijlen in onze collectie zijn bijzonder mooi met elkaar te combineren. Laat u bij ons inspireren en adviseren. Onze medewerkers geven u graag advies over diverse maatvoeringen, kleuren en materialen.

In de showroom staat een uitgebreid assortiment aan meubels met onder andere:

Meubels Stadskanaal

Onze meubels staan in Stadskanaal en omgeving bekend om hun kwaliteit en leuke prijs. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard! Op onze website staat een greep uit onze uiteenlopende collectie. Voor woonwinkelplezier gaat u naar ’t Meubelhuus! Vragen? Neem contact met ons op!

Support

Heeft u vragen?

't Meubelhuus
Schoolstraat 147
9581 GH Musselkanaal